• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Hieronder enkele uitspraken van tevreden stalkanten.

 

Monique Willems

Bijna twee jaar sta ik bij de familie Dapper. Een werkelijk paarden paradijs. In de winter beschikken we over een zeer grote paddock met automatische drink bakken en zelfs een natuurlijke waterplaats. De paarden worden op een betonnen plaats bijgevoerd. Voordat het zomer land open gaat, kunnen de paarden op de kruidenpaddock alvast wennen aan gras. Ik heb de familie Dapper leren kennen als betrokken staleigenaren. Geen vraag is te veel. En zij zijn altijd bereid om mee te denken en te werken aan een oplossing voor jou en jouw paard. Uitrij mogelijkheden zijn gigantisch. Polder, bos, duinen en strand binnen handbereik.

Nicole Frans

Een waar Paradijs voor paarden, waar je paard weer echt paard kan zijn! Een toplocatie van waar je prachtige bos en strandritten kan maken.

 

Lotte Sebregts

Het is een hele fijne stalling. De paarden en pony's staan elke dag lekker buiten. Je kan zo het bos in en bent best snel op het strand. De eigenaren zijn heel lief en zorgen goed voor de paarden en denken heel goed mee! we hebben een goed verlichte rijbak en longeerkraal. Het is hier heel gezellig! En iedereen helpt elkaar.

Fanny Zuidwijk

Een fijnere plek zou ik niet weten voor onze pony! Een genot voor mens en dier, en dat allemaal op een echte A-lokatie met polder, bos, duin, strand en de rijvereniging op loopafstand.

 

Kim van Rijnsoever

Zeer fijne accommodatie voor paard en mens! Zeer goede buitenrijmogelijkheden, supergezellige sfeer,  goede buitenbak, veel weidegang met stabiele kudde en ruime stallen.
Heerlijke plek voor paard en mens! 

Geerteke Kroes

Stal Dapper is een stal waar het paardenwelzijn op de eerste plaats staat. Een aanrader.

 

Wim Flierman

Stal Dapper, een plek waar we al sinds 1995 met onze pony's komen. In het begin incidenteel , alle we niet thuis waren. Later sinds 2000 steeds onze 2 fjorden en de onvergetelijke shet Daisy als weide pony's daar gehad. Op een gegeven moment kwam er een NRPS bij, de razendsnelle Marco. De dochters werden groter en kwam ook een KWPN merrie. Die had een box nodig .Een fantastische tijd. Alles was heel simpel en gezellig. Met zijn allen naar de ponyclub en duin en strand ritten maken.
Gezellig is het nog steeds, meer boxen een fantastische zadelkamer, eigen rijbak. Vader en moeder Dapper zijn begonnen en nu zetten Stef en Ingrid het door en wordt het steeds professioneler. Wat blijft is de gezelligheid op deze mooie plek aan de Bosrand.

 

Oscar Warmer

Oké, geen binnen bak. Maar als je nu een buitenrijder bent en af en toe in een bak wil rijden zit je bij de Dappertjes in Schoorl helemaal goed! Alles dichtbij, alles goed geregeld en zeker niet onbelangrijk : heb je een vraag of opmerking is er een oor dat naar je luistert!

 

Celine Groeneveld

Hele fijne stal waar de paarden op nummer 1 staan! Altijd een weiland beschikbaar, ook 's winters, waar de paarden in kuddeverband lekker hun benen kunnen strekken. En in de zomer een enorm groot weiland waar ze flinke sprintjes kunnen trekken! 
En ook nog eens enorm dichtbij het bos, duin en strand! Een geweldige locatie om heerlijke buitenritten te maken! 
Je ziet paarden werkelijk opbloeien op deze stal :)

 

Tisi Cornelissen

Heerlijke stal! Top voor paard en mens!

 

Birgitta Poelmans

Een heerlijke stal met uitrijmogelijkheden naar bos, duin en strand. Het hele jaar door weidegang in kuddeverband. Ruime stallen, afspoelplaats, overdekte ruimte om je deken en zadeldek op te hangen, buitenbak en longeerkraal aanwezig. Bovendien de mogelijkheid om te rijden en lessen bij ponyclub De Duinridders op een steenworp afstand.

 

Maaike Neels

Super gezellige stal, mooie accommodatie en prachtige ligging. Heerlijk om je hobby te kunnen uitoefenen. Communicatie is open zodat je wens of probleem besproken kan worden. 1 kudde beleid heeft zeer positief gewerkt op mn paard. Daarbij staan ze lang op t land en hebben ze heerlijk de ruimte. Wellness voor paard EN ruiter

 

Karin Hockx

Een stal waar je paard echt paard kan zijn.

 

Sylvia Kuin

Wat zou je als paard nou nog meer willen. Alle dagen op het land, zomer én winter! Allemaal lieve mensen om je heen die het beste met je voor hebben met bovenaan Stef en Ingrid die heel hard werken om alles tip top in orde te hebben voor paarden en mensen.
Stal Dapper, een echte aanrader!!!